Små rapporter om vad som händer hos oss.

3. jun, 2019

Ett kortare bakslag har vänts till glädje igen.

Xenia är frisk och kommer att flytta hem till oss den 6/6

17. maj, 2019

En mycket trevlig utställningshelg hade vi i Falköping. Elektra gjorde oss sällskap vilket var mysigt. Utställningen var i en ishall, det var fruktansvärt kallt, fast för missarna var det skönt, slippa bli överhettade och sedan upp till domarn.

Träffade gamla vänner vilket var roligt, blev mycket skratt.

Aldrig fått så många fina vitsord som vi fick denna helg, vilket såklart gjorde det extra roligt.

8. maj, 2019

I går hörde ägarna till Tjörnmissarnas Laika (Astrid) av sig.

Påsken hade blivit en sorgens helg för dem. De varma soliga dagarna som var då så hade man dörren på glänt, lilla Laika smet ut i ett obevakat ögonblick, samtidigt kom det en bil som släckte hennes liv. Bilisten orkade inte stanna och se efter vad som hände med henne, men ett ugnt par hade kommit gående samtidigt och ringde på hos ägarna för att berätta vad som hänt. Så himla tråkigt och ledsamt Krossat hjärta

24. apr, 2019

Nu har vi hälsat på hos Kerstin på Aceroramos uppfödning.

Vi tog hojen och åkte tidigt på morgonen eller runt halvåtta, lite svalt på morgon men funkade bra ändå. Fikade i gröngräset utanför Gyllne Uttern utmed Vätternsstrand, så vackert. sedan fortsatte vi vår tur mot Söderköping, tog ca 4 timmar i körning, så plus matpaus och tankning var vi väl framme strax efter 12.

Så fick vi äntligen hälsat på vår fina lilla stjärna, så himla söt och rar, får vi hoppas det går lika bra med dem där hemma när hon kommer. Tror det ska funka, båda har stort hjärta.

Vi blev bjudna på en härlig lunch som kocken hade fixade till oss, det smakade underbart. Sedan bar det av hemmåt igen. Gick faktiskt mycket bättre än jag hade vågat tro att åka hoj så länge, första gången vi åkt ca 75 mil på en dag. 

På nationaldagen ska vi hämta hem vår lilla prinsessa, så nu får Suzzie stiga i rang och bli drottningen i hushållet, Idefix är väl mer som goa gubben, kompis med alla, hans kärlek ska säkert räcka till båda töserna, får hoppas Suzzie inte blir svartsjuk på den lilla om Idefix tar hand om henne för mycket.

1. apr, 2019

Nu tror jag nästan att vi fått en ny polis i huset.......Suzzie har fullt upp med kontrollera alla fönster och ligger i kattgården på vakt...............många kattdamer och herrar som springer runt huset.....................

Suzzie fick sitt bad inför utställningen i går, blev lite skönsång, men hårtorken gick bra i alla fall. Är bara lite päls som fattas.......typ, krage, svans......bikinikatt...............blir någon ingen hit att gå på utställning med, vi får ta det som träning.

Idefix har sitt roliga kvar, där brukar badet gå bra men hårtorken.........nja, vi får väl se.....hoppas vi kan torka något i allafall, blir ju bättre resultat då.

Fått rapport om våra små, alla har nu kommit till ro i sina nya hem även hos dem som hade katt innan. Känns tryggt och bra för oss alla.