Små rapporter om vad som händer hos oss.

18. mar, 2019

Nu börjar det bli väldigt tydligt hur stora dom faktiskt blivit. Ligger ofta utspridda, inte alltid i grupp,  alla 3 sover i sängen, blir tomt eller så kanske mor och far vågar komma och sova hos oss igen 

CoolCool

Veterinären på onsdag för sista checken och vaccinationen. Så på fredag blir det väl ett bad så de är fina när de ska resa hem till sina familjer. Bella reser på lördag eftermiddag och pojkarna lämnar på söndag.

Fördelen med att vara uppfödare är att man får äran att följa ett gäng som dessa. Ser fram emot kommande kullar.

 

22. feb, 2019

Så har hela gänget provat att åka bil, ingen sa ett ljud, tysta små möss, som jag tror t.o.m somnade. Farsan var oxå med då han skulle få sin årliga vaccination.

Det blev ok för alla 3, så nu är chippet i och första vaccinationen gjord.

Så nu har vi laddat foderautomaten med deras chip så morsan och farsan inte kan sno deras mat, speciellt inte farsan som går på specialkost.

 

14. feb, 2019

Är ju alldels underbart med dessa 3 galningar i huset, dom har "flyttat" in under vår säng, men på natten då ska man sova i sängen, all denna kärlek är fantastisk.

Först i går när barnbarnen kom på besök så tyckte man 1 åringen var lite läskig, hon verkade lite farlig. Men det gick fort över, fullt ös för hela pengen, både dem och jag har sovit gott Alla söker närhet så de ligger tätt tätt nära min kropp, hur ska det gå när de flyttar, kommer gråta floder.

 

6. feb, 2019

Jösse vad tiden går fort, nu är vi halvvägs.

Man märker för varje vecka nu hur utvecklingen går framåt, från att försiktigt förflytta sig till att nu med full fart galoppera över golvet.

Nu är det inte bara Bella som kommer när hon hör min röst utan även Peter och Theo förstår att med den rösten så kommer mat, gos och lek.

En vecka till sedan får de flytta ner, ännu så länge så nöjer de sig då därför har de fått stanna kvar, de rymmer ju in och ut genom gallret, men ännu så länge vågar de inte gå ner för trappan.

Peter är bara så söt med sin runda rosa mage, påminner mycket om sin far Idefix till sättet, men det kan ju snart ändra sig, speciellt när han kommer till ny familj och blir påverkad av sin omgivning. Hade gärna behållt honom om vi hade haft plats, han är en sådan speciell katt.

 

27. jan, 2019

Tinker Bell och Captain Hook har nu träffat sina blivande familjer, och blivit tingade.

Peter Pan`s familj hoppade av i sista stund, så nu letar vi efter någon som känner längtan efter vår fina kille.