Små rapporter om vad som händer hos oss.

15. okt, 2019

Verkar inte som vi kommer att få en kull i år, utan få ladda inför nästa år, 

det får bli utställningar i stället. Så hoppas vi tjejerna får ha lite roligt tillsammans med oss och resa runt lite.

26. sep, 2019

Suzzie ❤

Hon vill verkligen inte para borta, hon är bara kär i sin kastrat hane som vi har här hemma, ingen annan duger för tillfället. Hälsat på hos trevlig- snygg hane, men nej

Vi blir helt enkelt tvugna att investera i en ny avelshane för så här kan vi inte ha det. Vi vill ju ha bebisar........

Det innebär om inget magiskt inträffar så vi kommer ivi nte att få bebisar förrän nästa år när hanen växt till sig och tjejerna är redo, men då kan det bli 2 kullar i stället.

Inget vi kan påverka, bara gilla läget.

Så nu får det bli utställningar i stället, men det är vansinnigt roligt det oxå

//Pia

 

20. sep, 2019

Utställning i Göteborg gick fantastiskt bra, bättre än väntat.

Suzzie fick sitt första CACS certifikat på sin vandring mot Supreme Champion, blev även nominerad men fick inga röster i panelen.

Xenia fick Ex1, BIV och NOM på lördagen och på söndagen Ex1 och BIV, så himla nöjd, hon var/är så cool, inte det minsta rädd.

Skickade Suzzie för parning på söndagen, men hon har inga planer på att para sig, är bara min kastrat hane som duger för henne.........suck...............så vi får nog vänta tills nästa år på att det kan bli en kull från henne.

5. sep, 2019

Xenia är anmäld både lördag och söndag, hon kan behöva lite träning då hon aldrig varit på utställning.

Suzzie har vi anmält på lördagen och hoppas det ska lukta extra gott i hennes näsa så hon kan åka hem till killen som väntar på henne.

Helgen får bli bad av katter och förberedande av av det som ska med då vi även är barnvakt samma helg, kommer att bli spännande, känns alltid lite extra när det är första gången samt att vi har småfolk med oss, men morfar får roa dem på bästa sätt :-)

15. aug, 2019

Den 4/7 åkte husse och Suzzie till Skövde för att göra sin årliga check av HCM-scanning och kolla av njurarna, PKD-scanning, allting var perfekt, vilket kändes väldigt bra.

Vi hade hoppats på hon skulle komma i löp, en ursnygg kille väntade på henne, men då hon aldrig kom i gång fick vi lämna återbud.

Hon har nu varit på besök hos en annan kille som oxå är ursnygg, men Suzzie håller på sig, är inte redo ännu.

Hon sover mycket eller så ligger hon i kattgården och kollar ut på det som händer på andra sidan gallret.

Idefix fick under semestern börja gå ut på egen tass, vilket han älskar, en glad och stolt sprätt. Får bara gå ut när vi är hemma, tar en tur runt huset eller hälsar på hos grannen, så det känns ändå ok att han får lov att göra det på egen tass.

Xenia går under namnet Sparris, hon är lång och smal 🙂 och en väldig energi, väldigt kelen liten dam, som vi hoppas ställa ut i Västra Frölunda