Små rapporter om vad som händer hos oss.

5. sep, 2019

Xenia är anmäld både lördag och söndag, hon kan behöva lite träning då hon aldrig varit på utställning.

Suzzie har vi anmält på lördagen och hoppas det ska lukta extra gott i hennes näsa så hon kan åka hem till killen som väntar på henne.

Helgen får bli bad av katter och förberedande av av det som ska med då vi även är barnvakt samma helg, kommer att bli spännande, känns alltid lite extra när det är första gången samt att vi har småfolk med oss, men morfar får roa dem på bästa sätt :-)

15. aug, 2019

Den 4/7 åkte husse och Suzzie till Skövde för att göra sin årliga check av HCM-scanning och kolla av njurarna, PKD-scanning, allting var perfekt, vilket kändes väldigt bra.

Vi hade hoppats på hon skulle komma i löp, en ursnygg kille väntade på henne, men då hon aldrig kom i gång fick vi lämna återbud.

Hon har nu varit på besök hos en annan kille som oxå är ursnygg, men Suzzie håller på sig, är inte redo ännu.

Hon sover mycket eller så ligger hon i kattgården och kollar ut på det som händer på andra sidan gallret.

Idefix fick under semestern börja gå ut på egen tass, vilket han älskar, en glad och stolt sprätt. Får bara gå ut när vi är hemma, tar en tur runt huset eller hälsar på hos grannen, så det känns ändå ok att han får lov att göra det på egen tass.

Xenia går under namnet Sparris, hon är lång och smal 🙂 och en väldig energi, väldigt kelen liten dam, som vi hoppas ställa ut i Västra Frölunda

3. jun, 2019

Ett kortare bakslag har vänts till glädje igen.

Xenia är frisk och kommer att flytta hem till oss den 6/6

17. maj, 2019

En mycket trevlig utställningshelg hade vi i Falköping. Elektra gjorde oss sällskap vilket var mysigt. Utställningen var i en ishall, det var fruktansvärt kallt, fast för missarna var det skönt, slippa bli överhettade och sedan upp till domarn.

Träffade gamla vänner vilket var roligt, blev mycket skratt.

Aldrig fått så många fina vitsord som vi fick denna helg, vilket såklart gjorde det extra roligt.

8. maj, 2019

I går hörde ägarna till Tjörnmissarnas Laika (Astrid) av sig.

Påsken hade blivit en sorgens helg för dem. De varma soliga dagarna som var då så hade man dörren på glänt, lilla Laika smet ut i ett obevakat ögonblick, samtidigt kom det en bil som släckte hennes liv. Bilisten orkade inte stanna och se efter vad som hände med henne, men ett ugnt par hade kommit gående samtidigt och ringde på hos ägarna för att berätta vad som hänt. Så himla tråkigt och ledsamt 💔